MDE PLANTMACHINE PM60

De MDE plantmachine PM60 is een plantmachine met een plantkanaalbreedte van 60cm. De machine is voorzien van een graafmechanisme, een laadplatform van 2,1 meter breed en een hydraulische bomenlift met sideshift in het plantkanaal om bomen met kluit gemakkelijk op de juiste plaats exact in lijn te planten.

EIGENSCHAPPEN

Vooraan het plantkanaal is een spitploeg met een dubbelzware aandrijving gemonteerd. Er zijn acht grote spaden gemonteerd die de aarde weggraven en zijdelings naast het plantkanaal brengen. De gehele aandrijflijn is beveiligd door een aandrijf-as uitgevoerd met een automatische koppelbegrenzer. Als het koppel te hoog wordt “knalt” deze eruit. De verbinding naar de tractor is nu verbroken. Door de aftak-as even uit te zetten, wordt deze verbinding automatisch hersteld. Er zijn speciale afdichtingen gemonteerd om het binnendringen van vuil te voorkomen.

Aan de voorzijde is een oliereservoir gemonteerd. Het olieniveau is door middel van een peilstok te controleren en zorgt zo dat de aandrijving altijd gevuld is met olie. Achter het plantkanaal zijn twee in hoogte en lengte verstelbare schuiven die de sleuf weer dichtschuiven. Twee traploos in hoogte en breedte verstelbare wielen zorgen ervoor dat de aarde goed wordt aangedrukt. Boven de graaf-unit is een laadplatform gemonteerd waarop u de te planten bomen mee kunt nemen.

mde-plantmachine-pm60-1-1
mde-plantmachine-pm60-2-
mde-plantmachine-pm60-3-
mde-plantmachine-pm60-4-
mde-plantmachine-pm60-5-
mde-plantmachine-pm60-6-
mde-plantmachine-pm60-7-
mde-plantmachine-pm60-8-
mde-plantmachine-pm60-11-
mde-plantmachine-pm60-12-
mde-plantmachine-pm60-13-
mde-plantmachine-pm60-9-
mde-plantmachine-pm60-10-
mde-plantmachine-pm60-14-
mde-plantmachine-pm60-15-
mde-plantmachine-pm60-16-
mde-pm60-1
mde-pm60-6
mde-pm60-4
mde-pm60-2
mde-pm60-3
mde-pm60-5

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Bekijk andere opties:

mde-machinebouw-plantmachine-pm20-1-

MDE Plantmachine PM20

mde-machinebouw-plantmachine-pm50-10-

MDE Plantmachine PM50

mde-machinebouw-plantmachine-pm45-1-

MDE plantmachine PM45-SSU (Stokkensteek Unit)

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.