MDE PLANTMACHINE PM50

Het planten met de MDE plantmachine PM50 werkt uitstekend op elk grondsoort. Door middel van het graafmechanisme wordt de grond omgespit en vervolgens geopend door het plantkanaal. De breedte van het plantkanaal is 50 cm. en kan eventueel versmalt worden door middel van een versmalling set.  

EIGENSCHAPPEN

Wanneer de boom is geplant worden de wortels weer bedekt met grond en wordt de plantgleuf gesloten door middel van twee verstelbare schuiven. Daarachter zijn twee verstelbare wielen gemonteerd welke de grond aandrukken zodat de geplante boom stevig in de grond staat.

Het graafmechanisme is voorzien van speciale afdichtingen om het binnendringen van vuil te voorkomen. Aan de voorzijde is het oliereservoir gemonteerd voor het graafmechanisme. Door middel van een peilstok kunt u het olieniveau controleren. De vier spaden zijn met bouten en moeren bevestigd aan de graafarmen en hierdoor gemakkelijk te vervangen wanneer deze versleten zijn. Achter het graafmechanisme bevindt zich het plantkanaal welke de grond opent om vervolgens een boom in te planten.

Om de plantafstand te bepalen is de MDE plantmachine PM50 voorzien van een verstelbare lengte markeur. Verder heeft de plantmachine een laadplatform om bomen mee te nemen, dit laadplatform heeft een breedte van 2 meter.

De aandrijflijn is beveiligd door een aandrijf-as met een automatische koppelbegrenzer. Dit voorkomt, wanneer het koppel te hoog wordt of het graafmechanisme vast slaat op een hard voorwerp, de verbinding automatisch wordt ontkoppelt. Door de traktor aftak-as uit te zetten en vervolgens aan te zetten wordt de verbinding automatisch hersteld.

mde-machinebouw-plantmachine-pm50-10-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-2-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-3-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-4-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-5-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-6-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-7-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-9-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-11-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-12-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-13-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-14-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-15-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-8-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-16-
mde-machinebouw-plantmachine-pm50-17-

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

SPECIFICATIES

De optie twinbok maakt het mogelijk om met twee machines tegelijk te kunnen planten, zo wordt de capaciteit verdubbeld. De breedte van de rij-afstand is traploos te verstellen in breedte.

De MDE plantmachine kan voorzien worden van de volgende optie:

- Optie woelpoot

Bekijk andere opties:

mde-machinebouw-plantmachine-pm45-1-

MDE plantmachine PM45-SSU (Stokkensteek Unit)

mde-machinebouw-plantmachine-pm20-twin-1-

MDE Plantmachine PM20 Twin

mde-plantmachine-pm60-1-1

MDE Plantmachine PM60

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.