MDE PLANTMACHINE SPM100

mde-spm100-1

EIGENSCHAPPEN

De MDE schijvenplantmachine SPM100 bestaat uit een frame waarin twee roterende schijven gemonteerd zijn. Deze zijn aangedreven door een tandwielkast met een hydraulische motor, die op zijn beurt aangedreven wordt door een hydraulische servopomp op het loopwiel. Door het verplaatsen van de schijvenplantmachine, door bijvoorbeeld een tractor, worden de schijven in werking gezet nadat het voetpedaal is ingetrapt. Het plantkanaal maakt de gegraven sleuf open. Hierin wordt het boompje doormiddel van de schijven ingeplant. De schijven achter het plantkanaal dichten de sleuf weer met aarde. De twee wielen drukken aan de achterzijde van de schijvenplantmachine de aarde van de sleuf weer aan zodat het boompje goed vast staat.

mde-spm100-2
mde-spm100-3
mde-spm100-4
mde-spm100-5
mde-spm100-6
mde-spm100-7
mde-spm100-8
mde-spm100-9
mde-spm100-10
mde-spm100-11
mde-spm100-12
mde-spm100-15
mde-spm100-13
mde-spm100-14
mde-spm100-16
mde-spm100-17

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

SPECIFICATIES

De schijvenplantmachine is voorzien van:
- Een luxe, comfortabele stoel voor het werken in een natuurlijke houding;
- Twee plantwielen/ schijven, die zijn bedekt met rubber. De kleine bomen die u wilt planten, worden geplaatst tussen deze schijven. De schijven draaien exact dezelfde snelheid als de rijsnelheid. De plantschijven nemen de boompjes naar beneden en draaien het in de juiste positie. De schijven laten de boom los exact op de juiste positie zoals gewenst;
- Twee drukwielen die zorgen voor het aandrukken van de aarde;
- De mogelijkheid tot volledige verstelling; het is dus mogelijk om de machine optimaal aan te passen voor iedere plantafstand, voor elk type grond et cetera.

Bekijk andere opties:

pm80-b

MDE Plantmachine PM80

mde-machinebouw-plantmachine-pm20-3-rijig-1-

MDE Plantmachine PM20 Triple

1-5

MDE Bomenrooimachine Globe 100

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.