MDE KLUITENROOIER KB90

Kluitenrooimachine gemonteerd aan zwenkbare hydraulische arm voor aanbouw aan tractor et cetera. Doormiddel van snelwisselspaden kan de kluitenrooimachine KB70 bomen met kluit van 50, 60 en 70 cm. doorsnede rooien. De kluitenrooimachine KB90 kan bomen met kluit van 70, 80 en 90 cm. doorsnede rooien.

mde-kb90-kluitenrooier-8-2

EIGENSCHAPPEN

De MDE bomenrooier kan in een heel korte tijd bomen met kluit uit de grond halen.

Er zijn vier spaden gemonteerd in een compact, maar sterk frame. Deze spaden kunnen allemaal apart naar beneden en boven. Als alle spaden naar beneden zijn, draait een scherp mes onder de spaden door die de wortels onder de boom doorsnijdt. De spaden zijn snel verwisselbaar voor andere maat spaden.

De bomenrooi-unit is gemonteerd aan een hydraulische arm. Deze hydraulische arm kan alle kanten op bewegen. De bomenrooi-unit kan in transportstand zeer kort achter de trekker worden getrokken. Hij blijft in transportstand zo binnen de transportbreedte van de trekker. Wanneer de machine de boom uit de grond tilt, kan hij hem eventueel over het rooigat heen plaatsen in de andere rij. Ook kan hij de boom achter de trekker zetten.

Het frame heeft twee hydraulische bedienbare steunpoten, zodat er extra stabiliteit verkregen wordt. De rechtse steunpoot is ook hydraulisch in breedte verstelbaar. Voor deze machine is één hydraulische druk- en één retour olieaansluiting benodigd. De machine heeft zelf een elektrisch hydraulisch bediening. In de (trekker) cabine wordt een kastje met joysticks gemonteerd. Door middel van deze joysticks bedient u de rooi-unit.

mde-kb90-kluitenrooier-9-2
mde-kb90-kluitenrooier-103
mde-kb90-kluitenrooier-111
mde-kb90-kluitenrooier-121
mde-kb90-kluitenrooier-2
mde-kb90-kluitenrooier-13
mde-kb90-kluitenrooier-1
mde-kb90-kluitenrooier-4
mde-kb90-kluitenrooier-3-2
mde-kb90-kluitenrooier-5
mde-kb90-kluitenrooier-7-21
mde-kb90-kluitenrooier-6-2
mde-kb90-kluitenrooier-14

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

OPTIES

- Spadensets voor verschillende kluit diameters
- Een hydraulisch bedienbare bomenklem om de boom vast te kunnen houden

Bekijk andere opties:

1-5

MDE Bomenrooimachine Globe 100

1a

MDE Bomenhefmast HM7

mde-btw4x0-1

MDE Bomentransportwagen BTW4x0

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.