MDE BLOTE WORTEL ROOIUNIT S50 / S60 aan tractor

De MDE blote wortel rooiunit S50 / S60 kan gemonteerd worden aan een tractor

EIGENSCHAPPEN

De blote wortel rooiunit S50 en S60 onderscheiden zich door zijn solide doch compacte bouw. De rooiunit is zo uitgevoerd dat de boom vlak boven de grond vastgeklemd wordt. Hierdoor is stambreuk of beschadiging vrijwel uitgesloten. De aanbouw bomenrooimachine is geheel in eigen huis ontwikkeld en wordt door onszelf gefabriceerd. Hierdoor zijn wij in staat om een constructie te fabriceren volgens onze eigen specificaties en kwaliteitseisen. De gehele unit is zo gemaakt dat het eigen gewicht niet te hoog is, maar dat dit niet ten koste van de sterkte gaat.

De aanbouw bomenrooimachine kan uitgerust worden met verschillende maten U-messen: 30 – 60 centimeter, of indien gewenst een rooischop.

Aan de achterzijde is de aanbouw bomenrooimachine voorzien van een ankerschop met parallellogram die de rooiunit behoedt tegen zijdelings wegglijden tijdens het rooien. Tussen de tractor en de rooiunit komt een hydraulische cilinder, zodat de rooiunit altijd vlak gesteld kan worden en waardoor de rooiunit tijdens transport naar de tractor toe opgetrokken kan worden. 

mde-s50-tractor-3
mde-s50-tractor-4
mde-s50-tractor-5
mde-s50-tractor-6
mde-s50-tractor-7
mde-s50-tractor-8
mde-s50-tractor-1
mde-s50-tractor-2
mde-s50-tractor-9
mde-s50-tractor-10
mde-s50-tractor-11

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Bekijk andere opties:

mde-machinebouw-s50-rooiunit-aan-weidemann-shovel-1-

MDE Blote Wortel Rooiunit S50 aan Shovel

2-5

MDE Blote Wortel Rooiunit S50 aan Globe TR120

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.