Vacature werkvoorbereider/ inkoper

Ben jij iemand die ieder euro voor het uitgeven drie keer omdraait? Ben jij toe aan een enorm veelzijdige functie? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je als werkvoorbereider/ inkoper binnen deze functie bij MDE doen?
Bij MDE Machinebouw hebben we het hele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij alle machines zelf fabriceren en daar hebben we jou nodig! In jouw toekomstige functie ga jij namelijk de nieuwe machines mee ontwikkelen, het werkproces stroomlijnen en onderdelen inkopen. Maar er komt meer bij kijken. Jij gaat namelijk ook:
- Nauw betrokken worden bij de projectplanning;
- Technische constructie dossiers opstellen;
- Onderhandelen over prijsafspraken, levertijden, garantie of aansprakelijkheid;
- Controles, aanpassingen en toetsingen uitvoeren bij onderdelen of werktekeningen van onze klanten en leveranciers;
- Vragen van leveranciers behandelen;

Daarnaast bereid je productieprocessen voor waarbij je rekening houdt met de wensen van de opdrachtgever. Denk hierbij aan de kwaliteit, levertermijn en kosten. Je monitort de algehele werkvoorbereiding van projecten en bepaalt efficiënte methoden waarmee de gestelde eisen worden bereikt. Zoals het de ter beschikking gestelde machines, signaleren van knelpunten en deze overleggen met de betrokkenen. 

Wat vragen wij van jou als werkvoorbereider/ inkoper?
Om het hele werkproces in goede banen te leiden heb je een technische achtergrond nodig, het liefst in de richting van landbouw gerelateerde machinebouw. Of dit voorkomt uit werkervaring of vanuit een hobby maakt niet uit. Buiten jouw technische kennis vragen we je om:
- Te beschikken over een HBO werktuigbouwkunde diploma;
- Kennis te hebben van ERP-software;
- Ervaring te hebben in het tekenprogramma Solidworks;
- Analytisch, besluitvaardig, duidelijk in communicatie, stressbestendig en leergierig te zijn;
- Een sterke commerciële drive; je wilt targets behalen en onderhandelen doe je als de beste;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Wat bieden wij jou als werkvoorbereider/ inkoper?
In deze functie heb je een grote verantwoordelijkheid binnen ons bedrijf. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende:
- Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal;
- Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen;
- Uitzicht op een vast contract;
- Een jong en gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten;
- Hoge betrokkenheid binnen alle gebieden van het ontwerp tot de uitvoering;
- Veel vrijheid en uitdagingen tot het laten groeien van jezelf en het bedrijf.

Kortom; ben jij degene die gemakkelijk schakelt met diverse lagen binnen de organisatie en vindt je het fijn als geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct!
 

Over MDE Machinebouw
MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland, in de Betuwe. Binnen ons bedrijf ontwikkelen en bouwen wij machines voor de boomkwekerij sector. Met ons modern en uitgebreid machinepark en onze kennis kunnen wij iedere machine voor honderd procent zelf ontwikkelen, fabriceren en repareren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om continu de beste kwaliteit te leveren. Bekijk ons YouTube kanaal eens om een beeld te krijgen van onze machines: Youtube Icon

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.