MDE STOKKENSPUIT UNIT STS300

Gaten maken voor de bamboestokken kan met de MDE stokkenboorunit. Maar nu is er naast de stokkenboorunit ook een stokkenspuitunit in het segment. Om gaten te maken onder hoge waterdruk heeft MDE Machinebouw de STS300 stokkenspuitunit ontwikkelt.

EIGENSCHAPPEN

De stokkenspuitunit kan voorop de Globe kluitenrooier worden gemonteerd. Door de mesbeugel te verwijderen kan de stokkenspuitunit erg snel en gemakkelijk worden gemonteerd. De 300 liter watertank met de bamboestokkenhouder wordt op de achterzijde van de Globe gemonteerd.

De stokkenspuitunit is voorzien van een levelsensor voor een automatische vlakstelling. Hierdoor worden alle gaten in dezelfde verhouding gemaakt. Met de levelsensor is het mogelijk om de instelling te wijzigen zodat de gaten schuin gemaakt kunnen worden.

Het is afhankelijk van het type grond hoeveel water er per stok nodig is. Gemiddeld wordt er een halve liter water per gat verbruikt. Dat betekent dat er 600 gaten kunnen worden gemaakt met een tank. Er wordt een zuigslang bijgeleverd waarmee de tank opnieuw gevuld kan worden. Het duurt ca. 2 minuten om de complete tank af te vullen.

De bak van de bamboestokkenhouder kan worden uitgeschoven waardoor er extra veel bamboestokken mee kunnen. Er kunnen ca. 700 bamboestokken meegenomen worden. De beugels die ervoor zorgen dat de bamboestokken in de bamboestokkenhouder blijven staan zijn in hoogte verstelbaar. Op die manier kunnen zelfs de langste bamboestokken getransporteerd worden. Om gemakkelijk de bamboestokken te laden is de bak hydraulisch naar beneden verstelbaar.

De spuitlansen zijn beschikbaar vanaf Ø 25 mm tot Ø 50 mm. Er wordt een speciale sleutel bijgeleverd waardoor de spuitlansen gemakkelijk gewisseld kunnen worden.

mde-sts300-1
mde-sts300-2
mde-sts300-3
mde-sts300-4
mde-sts300-5
mde-sts300-6
mde-sts300-7
mde-sts300-8
mde-sts300-11
mde-sts300-12
mde-sts300-14
mde-sts300-15
mde-sts300-13

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Bekijk andere opties:

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.