MDE PLANTMACHINE PM45-SSU Stokkensteekunit

Het planten met de MDE plantmachine PM45-SSU (stokkensteek unit) werkt uitstekend op elk grondsoort. Doormiddel van het graafmechanisme wordt de grond omgespit en vervolgens geopend door het plantkanaal. De breedte van het plantkanaal is 45 cm. De lengte van het plantkanaal is verstelbaar.

EIGENSCHAPPEN

Wanneer de boom is geplant worden de wortels weer bedekt met grond en wordt de plantgleuf gesloten doormiddel van twee verstelbare schuiven. De schuiven zijn zowel in diepte als in lengte te verstellen. Daarachter zijn twee verstelbare wielen gemonteerd welke de grond aandrukken zodat de geplante boom stevig in de grond staat.

Het graafmechanisme is voorzien van speciale afdichtingen om het binnendringen van vuil te voorkomen. Aan de voorzijde is het oliereservoir gemonteerd voor het graafmechanisme. Doormiddel van een peilstok kunt u het olieniveau controleren. De vier spaden zijn met bouten en moeren bevestigd aan de graafarmen en hierdoor gemakkelijk te vervangen wanneer deze versleten zijn. Achter het graafmechanisme bevindt zich het plantkanaal welke de grond opent om vervolgens een boom in te planten.

Tijdens het planten kunnen direct de (bamboe) stokken worden geplaatst. De plantmachine is voorzien van een watertank en een volautomatische stokkenspuitunit waardoor het mogelijk is om gaten te maken tijdens het planten. Dit betekend dat er niet gestopt hoeft te worden tijdens het planten.

Om de (bamboe) stokken gemakkelijk te kunnen vervoeren is de plantmachine voorzien van een voorraadhouder. Deze is in hoogte verstelbaar, waardoor elke lengte (bamboe) stokken meegenomen kan worden. De voorraadhouder is hydraulisch in hoogte verstelbaar waardoor deze op de grond kan zakken en het gemakkelijker is om de (bamboe) stokken in de voorraadhouder te zetten.

Om de plantafstand te bepalen wordt de MDE plantmachine PM45 voorbereidt op GPS zodat er gebruik gemaakt kan worden van het GPS systeem van de tractor. Mocht u zonder GPS willen planten, heeft MDE hier ook de oplossing voor. Verder heeft de plantmachine een laadplatform om bomen mee te nemen, dit laadplatform heeft een breedte van 2,75 meter. Het laadplatform is voorzien van een bomenrek.

De aandrijflijn is beveiligd door een aandrijf-as met een automatische koppelbegrenzer. Dit voorkomt, wanneer het koppel te hoog wordt of het graafmechanisme vast slaat op een hard voorwerp, de verbinding automatisch wordt ontkoppeld. Door de tractor aftak-as uit te zetten en vervolgens aan te zetten wordt de verbinding automatisch hersteld.

mde-machinebouw-plantmachine-pm45-1-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-2-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-3-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-4-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-5-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-6-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-7-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-8-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-14-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-21-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-18-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-15-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-16-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-17-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-9-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-19-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-12-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-13-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-10-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-11-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-20-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-22-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-23-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-24-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-25-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-26-
mde-machinebouw-plantmachine-pm45-27-

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

OPTIES

De MDE plantmachine kan voorzien worden van de volgende optie:
- GPS aansturing van stokkensteekunit voor plaatsbepaling

- Optie woelpoot

Bekijk andere opties:

mde-machinebouw-plantmachine-pm40-1-

MDE Plantmachine PM40

mde-btw4x0-1

MDE Bomentransportwagen BTW4x0

mde-stokkenboor-stb32-1

MDE Stokkenboor Unit STB32

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.