: MDE Palletdemontage machine PDM

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Met de MDE palletdemontagemachine is het mogelijk om pallets die niet meer bruikbaar zijn, geheel of gedeeltelijk te demonteren.

Veiligheid en duurzaamheid staat voorop bij deze palletdemontagemachine:
- Met zo min mogelijk inspanning kan er maximaal gepresteerd worden door de werknemer achter de palletdemontagemachine;
- De machine is zeer stabiel gebouwd, wat jarenlang gebruik mogelijk maakt;
- Het onderhoud aan deze palletdemontagemachine is minimaal;
- Hetzelfde geldt ook voor het vervangen van de zaag. Binnen één minuut vervangt u de zaag en met één druk op de knop kunt de zaag spannen of afnemen, exact op de juiste spanning.

Een zware tandwielkast gevuld met olie drijft de zaag aan. De zaagwielen zijn voorzien van lagers die levenslang gesmeerd zijn.

Alle mogelijk gevaarlijke plaatsen zijn afgeschermd met afschermkappen. De afschermkappen zijn zo uitgevoerd dat, als deze geopend zijn, de palletdemontagemachine niet kan werken.  De drie noodstoppen op de palletdemontagemachine, garanderen bij eventuele problemen een directe stop van de palletdemontagemachine. De aandrijfmotor is voorzien van een remsysteem. Als de noodstop geactiveerd wordt, staat de zaag in een fractie van een seconde stil.

De palletdemontagemachine heeft een zeer stabiele tafel die door middel van een schaarconstructie hydraulisch op en neer bewogen wordt. De palletdemontagemachine heeft geen spindels met kettingen die aan slijtage onderhevig zijn, maar heeft een eigen hydrauliek-aggregaat die de tafel laat bewegen en de zaag spant. De tafel is aan de voor- of achterkant in hoogte verstelbaar met een voetpedaal zodat uw handen vrij zijn.

De zaag wordt aangedreven door een geluidsarme elektromotor en loopt op twee zaagwielen. Deze speciale wielen zorgen voor een rustige stabiele loop van de zaag. Het frame van de palletdemontagemachine is zeer stabiel uitgevoerd. Er zijn twee kokers aan de onderzijde gemonteerd zodat met een heftruck de palletdemontagemachine snel en veilig verplaatst kan worden. De tafel is volledig na te stellen, zodat deze altijd vlak ten opzichte van de zaag staat. Ook is de hele palletdemontagemachine te stellen doormiddel van instelbare machinevoeten zodat deze altijd vlak gesteld kan worden.

De MDE palletdemontagemachine kan voorzien worden van de volgende opties:
- Aanbouwrollenbaan.

«