WERKVOORBEREIDER/ VOORMAN REPARATIE Vacature

Ben jij iemand die het liefst de leiding neemt, en technische problemen kan oplossen? Dan zoeken wij jou!

mde-machinebouw-meewerkend-voorman-vacature-foto

INFORMATIE

Wat ga jij doen als werkvoorbereider/ voorman reparatie bij MDE? 
Bij MDE Machinebouw fabriceren wij onze machines van begin tot eind. Voor het repareren van deze machines hebben we jou nodig! In jouw toekomstige functie heb jij namelijk de leiding over een klein team bij de afdeling reparatie. We verwachten van jou dat je meewerkt in het team en jouw collega’s motiveert en stimuleert hun kwaliteiten verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor een goede werkplanning en een optimale personeelsbezetting. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkomgeving veilig en netjes is en dat machines en hijsmiddelen tijdig gekeurd worden. Gevraagd en ongevraagd draag je ideeën en oplossingen aan voor de optimalisatie van de werkprocessen. 

Wat vragen wij van jou als werkvoorbereider/ voorman van de reparatie afdeling? 
Om zelfstandig te kunnen functioneren is het belangrijk dat je naast een afgeronde opleiding, of vergelijkbaar, minimaal een aantal jaar ervaring hebt in een dergelijke functie, het liefst in de richting van de landbouw gerelateerde machinebouw. Buiten deze ervaring vragen wij ook het volgende:

  • geen 8-5 mentaliteit 
  • Ervaring met hydrauliek en elektronische besturing 

Wat bieden wij jou als werkvoorbereider/ voorman reparatie? 

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal; 
  • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen; 
  • Uitzicht op een vast contract; 
  • Een gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten; 
  • De gelegenheid om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen; 
  • Een zeer gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. 

Kortom; stroomt bij jou de olie door je aderen en past bij jou de leidinggevende functie binnen deze afdeling? Solliciteer dan direct! 

Over MDE machinebouw 
MDE Machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland, in de Betuwe. Binnen ons bedrijf ontwikkelen en bouwen wij machines voor de boomkwekerij sector. Met ons modern en uitgebreid machinepark en onze kennis kunnen wij iedere machine voor honderd procent zelf ontwikkelen, fabriceren en repareren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om continu de beste kwaliteit te leveren. Bekijk ons YouTube kanaal om een beeld te krijgen van onze machines.

Sollicitatieprocedure 
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Bekijk andere opties:

mde-machinebouw-1-service-vacature-foto

Servicemonteur

mde-vacature-foto-logistiek-medewerker-2

0-uren contract | Logistiek medewerker

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.