Vacature monteur – reparatie & onderhoud – MDE machinebouw

Ben jij een geboren monteur? Zoek jij een gevarieerde en uitdagende baan binnen een gezellig, direct en divers bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je als monteur binnen de reparatieafdeling bij MDE doen?
Bij MDE Machinebouw hebben we het hele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij alle machines zelf fabriceren. Ook de reparatie voeren wij zelf uit, en hiervoor hebben we jou nodig! In jouw toekomstige functie ga jij namelijk zoveel mogelijk machines repareren en voorzien van onderhoud. Dit zijn onder andere; rupsvoertuigen, hoogwerkers, bomenlaadkranen, rooimachines, tractoren et cetera.

Wat vragen wij van jou als monteur bij MDE?
Om de machine zo goed mogelijk te voorzien van onderhoud en de reparaties of revisies uit te kunnen voeren heb je een technische achtergrond nodig. Het liefst in de richting van de landbouw gerelateerde machinebouw. 

Wat bieden wij jou als monteur?
Als monteur ben je van groot belang in de reparatieafdeling binnen ons bedrijf. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal;
  • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Een gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten;
  • De gelegenheid om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Bij een fulltime baan kun je bij MDE tot wel 32 vakantiedagen sparen per jaar.

Kortom; Kom jij ons versterken met je technische kennis? Solliciteer dan direct, dan kunnen we snel jou gereedschapskist klaar gaan zetten.

Over MDE machinebouw
MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland, in de Betuwe. Binnen ons bedrijf ontwikkelen en bouwen wij machines voor de boomkwekerij sector. Met ons modern en uitgebreid machinepark en onze kennis kunnen wij iedere machine voor honderd procent zelf ontwikkelen, fabriceren en repareren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om continu de beste kwaliteit te leveren. Bekijk ons YouTube kanaal eens om een beeld te krijgen van onze machines: Youtube Icon

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.