SERVICEMONTEUR Vacature

Ben jij iemand die technische problemen kan oplossen en houd je van afwisseling? Dan zoeken wij jou! 

mde-machinebouw-1-service-vacature-foto

INFORMATIE

Wat ga jij doen als servicemonteur bij MDE?  
Bij MDE Machinebouw fabriceren wij onze machines van begin tot eind. Als servicemonteur verhelp je problemen van de machines in de werkplaats of bij klanten op locatie, ook lever je onderhoud aan diverse boomkwekerijmachines. Dit zijn onder andere; rupsvoertuigen, snoeiplateaus, bomenlaadkranen, rooimachines, tractoren et cetera. 

Wat vragen wij van jou als servicemonteur bij MDE? 
Om de machines zo goed mogelijk te voorzien van onderhoud en reparaties of revisies uit te kunnen voeren, heb je een technische achtergrond nodig. Het liefst in de richting van landbouw gerelateerde machinebouw.  Buiten deze ervaring vragen wij ook het volgende:

  • geen 8-5 mentaliteit 
  • ervaring met hydrauliek en elektronische besturing 

Wat bieden wij jou als servicemonteur? 
Als servicemonteur ben je van groot belang in de reparatieafdeling binnen ons bedrijf. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende: 

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal; 
  • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen; 
  • Uitzicht op een vast contract; 
  • Een gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten; 
  • Goede begeleiding;  
  • Een zeer gevarieerde functie met veel zelfstandigheid.  

Kortom; kom jij ons versterken met je technische kennis? Solliciteer dan direct, dan kunnen we snel jouw gereedschapskist klaar gaan zetten. 

Over MDE machinebouw 
MDE Machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland, in de Betuwe. Binnen ons bedrijf ontwikkelen en bouwen wij machines voor de boomkwekerij sector. Met ons modern en uitgebreid machinepark en onze kennis kunnen wij iedere machine voor honderd procent zelf ontwikkelen, fabriceren en repareren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om continu de beste kwaliteit te leveren. Bekijk ons YouTube kanaal om een beeld te krijgen van onze machines.

Sollicitatieprocedure 
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Bekijk andere opties:

mde-vacature-foto-logistiek-medewerker-2

0-uren contract | Logistiek medewerker

mde-machinebouw-meewerkend-voorman-vacature-foto

Werkvoorbereider/ Voorman reparatie

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.