Service

Als gebruiker wilt u dat uw machines zoveel mogelijk in beweging blijven. En dat u dus zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw machines. MDE begrijpt dit als geen ander.

Daarom biedt MDE u service op locatie. Met deze service bezoeken wij u op iedere gewenste locatie en tijdstip in overleg. Wij hebben daarvoor de MDE service auto’s tot onze beschikking. Met onze volledig uitgeruste serviceauto's is MDE in staat om bijna alle reparaties ook op locatie uit te voeren. Van lasapparatuur, compressor, hydraulische slangen reparatie, testapparatuur tot en met een poelietrekker met 50 ton trekkracht, wij hebben het allemaal bij ons. Doordat de monteurs de machines volledig kennen en ervaring hebben, kan een onderhoudsbeurt zeer snel en goed uitgevoerd worden. Dit bespaard u tijd en dus geld!

Wanneer MDE uw machine voorziet van onderhoud, wordt er automatisch een bepaalde garantie verleend op de vervangen delen. Dus wilt u geen risico lopen met onnodige slijtage en met onnodige kosten voor het komende jaar? Laat dan de monteurs van MDE uw machine weer klaar maken voor het komende seizoen!

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van service op locatie? Neem vandaag nog contact op met ons op via 0344-641447 of service@mdemachinebouw.nl.