Vacature samensteller/ lasser – MDE Machinebouw – Echteld

Ben jij iemand die het liefst zelfstandig werkt, en het op maat maken van (onder-)delen als een uitdaging ziet? Dan zoeken wij jou!
 
Klik op de onderstaande afbeelding:

Wat ga je als samensteller/ lasser bij ons doen?

Bij MDE Machinebouw hebben we het hele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij alle machines zelf fabriceren. Voor het samenstellen van de machines hebben we jou nodig! In jouw toekomstige functie ga jij namelijk constructies samenstellen en aflassen. Verder ga je eventueel ook gedeeltelijk machines assembleren.

Wat vragen wij van jou als samensteller/ lasser?

Om zelfstandig te kunnen functioneren, is het belangrijk dat je zelfstandig technische tekeningen kunt lezen. Buiten het lezen van tekeningen om, vragen wij ook om:

 • te beschikken over een minimale opleiding Metaal niveau 2 of vergelijkbaar;
 • te beschikken over een lasdiploma Mig/Mag;
 • aantoonbare en relevante werkervaring in een soort gelijke functie;
 • besluitvaardigheid, duidelijk te zijn communicatie, stressbestendig, ordelijkheid en leergierig te zijn;
 • eventuele aanvullende diploma’s en/- of lascertificaten zijn een pré.

Wat bieden wij jou als samensteller/ lasser?

Als samensteller/ lasser ben je samen met je teamgenoten van groot belang in onze constructie afdeling. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal;
 • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten;
 • Goede begeleiding;
 • Veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot echte professional.

Volgens de CAO hebben wij 25 vakantiedagen maar we werken elke dag een kwartiertje extra. Dit kan je wekelijks uit laten betalen of dit kan opgespaard worden voor extra vrije uren.

Kortom; zie jij jezelf al met een lashelm op bij MDE? Solliciteer dan direct!

 

Over MDE Machinebouw

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector. Middels een modern en uitgebreid machinepark en onze knowhow zijn we in staat om elke machine voor honderd procent zelf te fabriceren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.