Over MDE

MDE machinebouw BV is een bedrijf wat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector. Door een modern en uitgebreid machinepark én onze know-how zijn we in staat om elke machine voor honderd procent zelf te fabriceren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MDE Machinebouw B.V. is een erkend leerbedrijf 

Wij willen jonge mensen de mogelijkheid bieden om zich te bekwamen in de techniek.
Immers vakbekwame mensen zijn nodig voor de continuïteit van ons bedrijf.

We beschikken over een eigen reparatie-, assemblage- en constructiewerkplaats, een draaierij, engineering, een kantoor en uitgebreide faciliteiten en bedrijfsleermeesters. In samenwerking met diverse onderwijsinstellingen bieden wij vmbo-leerlingen een (snuffel)stage of leerwerktraject aan, mbo-leerlingen stage (BOL) en verzorgen ook alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming (BBL). Daarnaast zijn HBO studenten voor hun afstuurproject hartelijk welkom.

Meer weten over de mogelijkheden van een leerwerktraject of een stage? Stuur een mail naar: mvandijk@mdemachinebouw.nl