Vacature monteur buitendienst – reparatie & onderhoud – MDE machinebouw

Ben jij een geboren monteur? Zoek jij een gevarieerde en uitdagende baan binnen een gezellig, direct en divers bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je als monteur buitendienst bij MDE doen?
Bij MDE Machinebouw hebben we het hele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij alle machines zelf fabriceren. Ook de reparatie voeren wij zelf uit, en hiervoor hebben we jou nodig! In jouw toekomstige functie ga jij namelijk alle zoveel mogelijk machines repareren en voorzien van onderhoud op locatie. Dit zijn onder andere; rupsvoertuigen, hoogwerkers, bomenlaadkranen, rooimachines, tractoren et cetera. Tot je werkzaamheden behoren:

  • Het voeren van onderhoud en reparaties aan machines op locatie, denk aan Duitsland, Oosterijk, Zwitserland, Belgie, Frankrijk en aangrenzende landen;
  • het bijhouden van de administratie in onze werkbonnen app (je krijgt een mobiele telefoon mee);
  • aanvullen van onderdelen in de servicebus;
  • communiceren met klanten over de uitgevoerde werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou als monteur buitendienst bij MDE?
Als service monteur buitendienst ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van de machines van boomkwekers op locatie. Hoe doe je dat? Via je planning op je mobiele werktelefoon is precies te zien welke werkzaamheden er allemaal gepland staat voor die dag. Je zorgt dat je alle benodigde onderdelen bij je hebt en rijdt naar de klant toe waar de machine staat te wachten. Zoveel mogelijk klanten op de route worden gecombineerd tijdens je route, dus het kan voorkomen dat je een aantal heerlijke overnachtingen in een hotel moet maken om de klussen af te krijgen, maar voor het weekend ben je altijd weer terug! Je krijgt een kick van het repareren van machines en je houd van vieze handen. Door jou technische en vakkundige werk ben jij hèt visitekaartje van MDE. Natuurlijk leren wij jou eerst alle fijne kneepjes van het vak voordat je op pad gestuurd wordt!

Wat bieden wij jou als monteur buitendienst?
Als monteur buitendienst ben je van groot belang binnen ons bedrijf. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal;
  • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Een gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten;
  • De gelegenheid om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontwikkelen;

Bij een fulltime baan kun je bij MDE tot wel 32 vakantiedagen sparen per jaar.

Kortom; Kom jij ons versterken met je technische kennis? Solliciteer dan direct, de servicebus staat al voor je klaar!

Over MDE machinebouw
MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland, in de Betuwe. Binnen ons bedrijf ontwikkelen en bouwen wij machines voor de boomkwekerij sector. Met ons modern en uitgebreid machinepark en onze kennis kunnen wij iedere machine voor honderd procent zelf ontwikkelen, fabriceren en repareren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om continu de beste kwaliteit te leveren. Bekijk ons YouTube kanaal eens om een beeld te krijgen van onze machines: Youtube Icon

 

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.