Vacature meewerkend voorman constructie werkplaats – MDE Machinebouw – Echteld

Ben jij iemand die het liefst de leiding neemt, en het op maat maken van constructiedelen als een uitdaging ziet?
Dan zoeken wij jou!

Wat ga je als meewerkend voorman bij ons doen?
Bij MDE machinebouw hebben we het hele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij complete machines voor de boomkwekerij sector binnen ons bedrijf fabriceren. Voor het samenstellen van de machines hebben we jou nodig! In jouw toekomstige functie heb jij namelijk de leiding over een klein team in de afdeling constructie. 

We verwachten van jou dat je meewerkt in het team en jouw collega’s motiveert en stimuleert hun kwaliteiten verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor een goede werkplanning en een optimale personeelsbezetting. Daarnaast zorg je er voor dat de werkomgeving veilig en netjes is en dat machines en hijsmiddelen tijdig gekeurd worden. Gevraagd en ongevraagd draag je ideeën en oplossingen aan voor de optimalisatie van de werkprocessen.

Wat vragen wij van jou als meewerkend voorman in de constructie werkplaats?
Om zelfstandig te kunnen functioneren, is het belangrijk dat je naast een afgeronde MBO opleiding, of vergelijkbaar, minimaal een aantal jaar ervaring hebt in een dergelijke functie. Buiten deze ervaring vragen wij ook om de volgende punten:

 • Ook is het een pre dat je in het bezit bent van diverse lascertificaten (CO2- Mig/mag);
 • Je bent ervaren in de materiaalkennis, tekeningen hebben voor jou geen geheimen;
 • Je weet je collega’s en het gereedschap zo efficiënt mogelijk in te zetten;
 • Met goede communicatievaardigheden en een aantoonbare ervaring op het gebeid van het aansturen van een team, zorg je voor een optimale werksituatie;
 • Je bent in het bezit van VCA (vol) en het heftruck rijbewijs. 

Wat bieden wij jou als meewerkend voorman?
Als meewerkend voorman van de constructie werkplaats ben je samen met je teamgenoten een belangrijk onderdeel bij de opbouw van de boomkwekerij machines. Als blijk van onze waarderering bieden we jou het volgende:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal;
 • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten;
 • Goede begeleiding;
 • Een zeer gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. 

Kortom; zie jij jezelf al als ruggengraat bij deze MDE afdeling? Solliciteer dan direct!

  

Over MDE machinebouw
MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in de Betuwe. Geheel binnen ons bedrijf ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de boomkwekerij sector. Middels een modern en uitgebreid machinepark en onze know-how zijn we in staat om elke machine voor honderd procent zelf te fabriceren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken. De machines worden geleverd aan boomkwekerijen binnen en buiten Europa. 

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.