MDE special products

MDE special products is een ervaren onderneming binnen MDE machinebouw B.V.

In onze machinefabriek bewerken we ruwe materialen/constructies tot kwaliteitsproducten voor onze opdrachtgevers in bijvoorbeeld de transportsector, bagger, grond, weg en waterbouw en landbouw industrie. Ook kan MDE special products een combinatie van constructie en verspaning aanbieden, en desgewenst kan MDE special products het eindproduct voorzien van een laklaag. Al deze bewerkingen/behandelingen kunnen bij MDE special products in eigen huis uitgevoerd worden. Wij laten bewerkte producten harden door betrouwbare partners waarna wij bij MDE special products vervolgens de nabewerking/eindcontrole zelf uitvoeren.

MDE special products kan verder gaan dan het maken en bewerken van uw product, we hebben de expertise in huis om uw wensen om te zetten in een nauwkeurig gemaakt en bruikbaar 3D ontwerp. We kunnen meedenken over materiaal keuze en bewerkingsstrategieën. Desgewenst kunnen sterkteberekeningen gemaakt worden.

In onze goed uitgeruste machinefabriek kunnen wij:

- CNC draaien alles tussen Ø6-600mm  max. 2800mm  lengte
- CNC frezen/kotteren max. bewerkingslengte 3000mm
- Conventioneel kotteren max. Ø300
- Splines en tandwielen wikkelen
- Spiebanen steken en brootsen
- Pulslassen, hoge treksterkte stalen, moeilijk lasbare materialen
- Buigen tot 100 ton

Onze medewerkers zijn vakmensen, ieder met liefde voor het vak. Dat zie je terug in de producten die door ons geleverd worden. Met onze brede productielijn en onze vakbekwame mensen garanderen wij kwaliteitsproducten. Dat maakt ons tot aantrekkelijke én een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.