MDE AANBOUW BOMENROOIMACHINE AAN MDE GLOBE TR120

Deze MDE aanbouw bomenrooimachine kan gemonteerd worden aan de MDE Globe TR120.

EIGENSCHAPPEN

De aanbouw bomenrooimachine onderscheid zich door zijn solide maar compacte bouw. De rooiunit is zo uitgevoerd dat de boom vlak boven de grond vastgeklemd wordt. Hierdoor is stambreuk of beschadiging vrijwel uitgesloten. De aanbouw bomenrooimachine is geheel in eigen huis ontwikkeld en wordt door onszelf gefabriceerd. Hierdoor zijn wij in staat om een constructie te fabriceren volgens onze eigen specificaties en kwaliteitseisen. De gehele aanbouw bomenrooier is zo gemaakt dat het eigen gewicht niet te hoog is, maar dat dit niet ten koste van de sterkte gaat. De aanbouw bomenrooimachine kan uitgerust worden met verschillende maten u-messen; 30 – 50 centimeter, of indien gewenst een rooischop.

Aan de achterzijde is de aanbouw bomenrooimachine voorzien van een ankerschop met parallellogram die de rooiunit behoedt tegen zijdelings wegglijden tijdens het rooien. Tussen de tractor en de rooiunit komt een hydraulische cilinder, zodat de rooiunit altijd vlak gesteld kan worden en waardoor de rooiunit tijdens transport naar de tractor toe opgetrokken kan worden. De aanbouw bomenrooimachine kan optioneel gevoed worden door een eigen hydraulisch systeem bestaande uit pomp, tank en filter.

2-5
4-6
1-7
3-5
5-7
6-6
7-4
8-4
12-5
13-5
14-4
15-6
16-4
17-4

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

SPECIFICATIES

MDE units die mogelijk zijn aan de TR120:

- MDE stokkenboor STB32TR
- MDE aanbouw rooimachine
- MDE hefmast HM7

Bekijk andere machines:

1a

MDE Bomenhefmast HM7

mde-voertuigen-tr120-62

MDE Globe TR120

1-18

MDE Stokkenboor Unit STB32TR

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.