Vacature assemblage medewerker – monteur – MDE Machinebouw – Echteld

Ben jij de persoon die ons gaat helpen met het samenstellen van allemaal losse onderdelen tot één complete machine? Lees dan snel verder:

Wat ga je als assemblage medewerker bij MDE doen?
Bij MDE Machinebouw hebben we het hele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij alle machines zelf fabriceren. De fabricage van de machines gebeurd in de assemblage afdeling, en daar hebben wij jou nodig. In deze functie assembleer je samen met de andere monteurs onze zelf ontworpen en gefabriceerde machines. Ook het controleren en testen van de machines behoort tot je taak. Precies werken en kwaliteit staan voorop!

Wat vragen wij van jou als assemblage medewerker bij MDE?
Wij zijn op zoek naar een assemblage medewerker voor mechanische en elektronische assemblage werkzaamheden, met enig kennis hierin. Buiten deze technische kennis vragen wij ook om:

 • minimaal een MBO opleiding Mechatronica niveau 2 of vergelijkbaar;
 • ervaring met hydrauliek en elektronische besturing;
 • affiniteit met bijzondere voertuigen;
 • ervaring met het lezen van tekeningen en schema’s;
 • geen 8-5 mentaliteit.

Wat bieden wij jou als assemblage medewerker?
Als assemblage medewerker hebben wij jou hard nodig voor de opbouw van onze machines. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal;
 • Goede pensioens-, reiskosten-, studiekostenregelingen;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een jong en gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten;
 • De gelegenheid om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen;
 • Veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Via de CAO hebben wij 25 vakantiedagen. Doordat wij iedere dag een kwartier extra werken sparen wij in een jaar tot wel zeven vakantiedagen extra. Dit kun je uit laten betalen of opnemen voor vrije dagen.

Kortom; zie jij jezelf al hoogwerkers in elkaar zetten? Solliciteer dan direct! 

 

Over MDE Machinebouw
MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in de Betuwe. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector. Middels een modern en uitgebreid machinepark en onze know-how zijn we in staat om elke machine voor honderd procent zelf te fabriceren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annegré van Noort via 0344-641447.