LOGISTIEK MEDEWERKER Vacature

Ben jij iemand die afwisselend fysiek- en denkwerk wil? Dan zoeken wij jou! 

mde-vacature-foto-logistiek-medewerker-2

INFORMATIE

Wat ga jij doen als logistiek medewerker bij MDE?
Bij MDE Machinebouw hebben we het hele bouwproces van onze machines in eigen hand. Dat wil zeggen dat wij met onze verschillende afdelingen de complete machines van 0 tot een werkende machine kunnen ontwikkelen en bouwen. Dat maakt dat jij een belangrijke factor bent in het hele productieproces van de nieuw te bouwen machines. Jij zorg ervoor dat alle afdelingen krijgen wat ze nodig hebben. Je verwerkt de binnenkomende pakketten, maakt bestellingen klaar, voorziet de werkplaats van de juiste onderdelen en houd de administratie bij.

 

Wat vragen wij van jou als logistiek medewerker?

  • Communicatief ben je vaardig, je gaat namelijk contact hebben met chauffeurs, collega’s en klanten;
  • Je staat te popelen om ieder uurtje na school of in de vakantie te komen werken.

Wat bieden wij jou als logistiek medewerker?
Als logistiek medewerker hebben wij jou hard nodig om de levering van onderdelen en materialen naar de klanten en collega's gestroomlijnd te laten verlopen. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende:   

  • Een goed loon;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Klein Metaal;
  • Jonge en gezellige collega’s met veel ervaring waar je heel veel van kunt leren;
  • Een zeer gevarieerde functie met veel zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden binnen deze functie of eventueel een andere functie.

Wordt onze logistieke held en laat jouw skills de vracht dragen!

 

Over MDE Machinebouw
MDE Machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland, in de Betuwe. Binnen ons bedrijf ontwikkelen en bouwen wij machines voor de boomkwekerij sector, denk aan rooimachines, plantmachines, hoogwerkers, kranen, transportwagens etc. Deze machines leveren wij niet alleen in de Betuwe maar inmiddels over de hele wereld. Met ons modern en uitgebreid machinepark, ons ervaren personeel en opgebouwde kennis kunnen wij iedere machine voor honderd procent zelf ontwikkelen, fabriceren en repareren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf in staat om continu de beste kwaliteit te leveren. Bekijk ons YouTube kanaal om een beeld te krijgen van onze machines.

 

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan door een email te sturen naar annegre@mdemachinebouw.nl of te bellen/een WhatsApp bericht te sturen naar Annegré van Noort via 0344-641447.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Bekijk andere opties:

mde-machinebouw-meewerkend-voorman-vacature-foto

Werkvoorbereider/ Voorman reparatie

mde-machinebouw-1-service-vacature-foto

Servicemonteur

MDE machinebouw BV is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector.

Meer informatie?

Ontdek zelf wat MDE Machinebouw voor u in huis heeft. U bent altijd welkom in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Meer weten over onze machines of diensten, laat het ons weten.

Ons bedrijf is zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.